Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε

 

Αγαπητοί Επισκέπτες,

 

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών του Νομού Μαγνησίας και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

 

Στο διαδικτυακό μας τόπο θα μπορέσετε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό σε θέματα που αφορούν την Επιστήμη της Φυσικοθεραπείας, για το που μπορεί να συμβάλλει θεραπευτικά αλλά και προληπτικά.

Οι σελίδες μας θα εμπλουτίζονται τακτικά με πλούσιο υλικό, με νέα άρθρα σχετικά με την Υγεία και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Φυσικοθεραπείας για το επίπεδο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στην αποκατάσταση των διαφόρων παθήσεων. Επιπρόσθετα, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις διάφορες επιστημονικές εκδηλώσεις ανοιχτές προς το κοινό, αλλά και να βρείτε τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των Πιστοποιημένων Εργαστηρίων Φυσικοθεραπείας του Νομού μας.

Εκ μέρους όλων των Συναδέλφων, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να απαντήσουμε (το συντομότερο δυνατό) σε κάθε ερώτηση για το πρόβλημα που σας απασχολεί…

 

Ελάτε να σας συμβουλέψουμε…

Γνωρίστε τη Φυσικοθεραπεία όπως πραγματικά είναι…

 

Σιουμουρέκης Στέλιος

Καλή περιήγηση

Στέλιος Σιουμουρέκης, PhD

Πρόεδρος Π.Τ. Φυσικοθεραπευτών – Ν. Μαγνησίας